Reglement Recreabeach 2016

 

 

Algemene informatie RECREABEACH 2016.

 

1.  Recreabeach is naast de jeugd- en amabeachcompetitie een organisatie van K.W.V.B.V. waarover informatie terug te vinden is op een eigen website www.vlaamsbeachvolley.be.

2.  Met deze organisatie mikken we, zoals je uit de naam kan afleiden, vooral op recreanten, d.w.z. dames en heren die geen (provinciale, landelijke of nationale) competitie gespeeld hebben in het seizoen 2014-15.

3.  Via de site kan men zich op voorhand inschrijven. Op de tornooidag zelf kan men zich nog altijd inschrijven. €5/speler

4.  De wedstrijden starten bij normale omstandigheden om 13 uur 30. Aanmelden om 13u

5.  Op het terrein staan maximum 3 speelsters of spelers per ploeg. Er kan onbeperkt gewisseld worden tijdens de wedstrijd.

6.  Het wedstrijdschema en de wedstrijdformule worden door de tornooileiding bepaald.

7.  De organisatie roept telkens de ploegen en het terrein af van de te spelen wedstrijd. De ploeg die als eerste afgeroepen wordt komt aan het wedstrijd- secretariaat het wedstrijdformulier ophalen en brengt het na de wedstrijd ingevuld terug.

8.  Er wordt NIET volgens de beachreglementen gespeeld, d.w.z. dat bvb. de bal bovenhands mag gespeeld worden met rotatie, dat dropballen met één hand toegelaten zijn, dat na het blok de bal nog 3 keer mag gespeeld worden, enz… Voor vragen kan men altijd bij de wedstrijdorganisatie terecht.

9.  Er wordt gespeeld zonder officiële scheidsrechters, dus rekenen we op de fair-play van iedereen.

10. Iedere speelster / speler is door het inschrijven in dit tornooi is verzekerd mits het invullen van de familienaam, voornaam, geboortedatum, volledig thuisadres en e-mailadres (vooraf op de website of ter plaatse voor de start van het tornooi).