Reglement Jeugdbeach 2016

 

 

Algemene informatie JEUGDBEACH 2016.

 

1.   Jeugdbeach is naast de recrea- en amabeachcompetitie een organisatie van   K.W.V.B.V. waarover informatie terug te vinden is op een eigen website   www.vlaamsbeachvolley.be.

2.   Met deze organisatie mikken we op meisjes en jongens van de junioren, scholieren kadetten (vroeger A-, B- en C-jeugd indeling)

 

3.   Via de site kan men zich op voorhand inschrijven. Op de tornooidag zelf kan men zich nog altijd inschrijven.

 

4.   Organisaties :

In De haan, Zeebrugge en Blankenberge zal er een tornooi opgestart worden in functie van het aantal ploegen en dit vanaf 13 uur 30. Ter plaatse aanmelden om 13 uur.

 

5.   Op het terrein staan maximum 3 speelsters of spelers per ploeg. Er kan onbeperkt gewisseld worden tijdens de wedstrijd.

 

6.   Het wedstrijdschema en de wedstrijdformule worden door de tornooileiding bepaald.

 

7.   De organisatie roept telkens de ploegen en het terrein af van de te spelen wedstrijd. De ploeg die als eerste afgeroepen wordt komt aan het wedstrijdsecretariaat het wedstrijdformulier ophalen en brengt het na de wedstrijd ingevuld terug.

 

8.   Er wordt NIET volgens de beachreglementen gespeeld, d.w.z. dat bvb. de bal bovenhands mag gespeeld worden met rotatie, dat dropballen met één hand toegelaten zijn, dat na het blok de bal nog 3 keer mag gespeeld worden, enz…

Voor vragen kan men altijd bij de wedstrijdorganisatie terecht.

 

9.   Er wordt gespeeld zonder officiële scheidsrechters, dus rekenen we op de fair-play van iedereen.

 

10.   Iedere speelster / speler is door het inschrijven in dit tornooi is verzekerd mits het invullen van de familienaam, voornaam, geboortedatum, volledig thuisadres en e-mailadres (vooraf op de website of ter plaatse voor de start van het tornooi)